TUMTUM детски комплект чиния и купичка TT2020

Код на продукта: TT2020

Комплект чиния и купичка със забавен дизайн, който ще помогне на детето да започне да се храни самостоятелно без родителска помощ.
Иновативният дизайн на купичката и чинията правят боравенето с приборите и вземането на храна по-лесно. Долната част на двата съда е покрита с покритие против плъзгане, а пъстрите картинки задържат вниманието на детето.
Подходящ за деца на възраст 1-3 години.
Не съдържа BPA, фталати и PVC.
Подходящ за съдомиялна машина. Виж пълното описание

Сподели този продукт:
Количество
24,99 лв.

Наличност: В наличност

Добави в списък Baby Registry

описание:

Комплект чиния и купичка със забавен дизайн, който ще помогне на детето да започне да се храни самостоятелно без родителска помощ. Докато се хранят, децата обичат да играят и да се забавляват. Те не се нуждаят от умалени версии на прибори и съдове за възрастни, а от продукти създадени специално за малките им пръстчета. Това е причината за появата на TUMTUM – иновативни продукти, създадени от британски дизайнери за техните деца, а и за Вашите. Иновативният дизайн на купичката и чинията правят боравенето с приборите и вземането на храна по-лесно. Долната част на двата съда е покрита с покритие против плъзгане, а пъстрите картинки задържат вниманието на детето. Подходящ за деца на възраст 1-3 години. Не съдържа BPA, фталати и PVC. Подходящ за съдомиялна машина.

Напишете ревю

Как оценявате продукта?

най-разглеждани

най-висок рейтинг