Пино влакче с релси

Код на продукта: 8231

Играта дава много възможности за забавление и учене. Състои се 2 вагона и локомотив, релси, животни, дървета и пътни знаци - общо 36 части. Насърчава развитието на въображението, изобретателността, фините двигателни умения. Отделните елементи са в свежи цветове. Влакът се продава в оригинална кутия, която го прави подходящ подарък.

Първата задача на детето е да сглоби релсите. След това започва играта с влакчето. При подреждането на животните и дърветата детото може да прояви своята фантазия и оригиналност. Виж пълното описание

Сподели този продукт:
Количество
67,80 лв.

Наличност: В наличност

Добави в списък Baby Registry

описание:

размери на релсите: 55 х 25 х 1,2 см. възраст: не е подходящ за деца под 3 години Играта дава много възможности за игра, забавление и учене. Състои се 2 вагона и локомотив, релси, животни, дървета и пътни знаци - общо 36 части. Насърчава развитието на въображението, изобретателността, фините двигателни умения. Отделните елементи са в свежи цветове. Влакът се продава в оригинална кутия, която го прави подходящ подарък. Първата задача на детето е да сглоби релсите. След това започва играта с влакчето. При подреждането на животните и дърветата детото може да прояви своята фантазия и оригиналност.

Напишете ревю

Как оценявате продукта?

най-разглеждани

най-висок рейтинг