PEG-PEREGO Столче за кола VIAGGIO 0+1 Switchable Sand

Код на продукта: PEGP043

За деца от 0 до 18 кг (възраст от 0 месеца до 4 години)

Универсален продукт, осигуряващ безопасност от 0 до 4 години.

От раждането до 13 кг се поставя в посока обратна на движението (с лице към седалката) и предлага максимален комфорт на бебето, благодарение на анатомичната възглавница.

От 9 до 18 кг се поставя в посока на движението, което дава възможност на детето да разглежда околностите докато пътува. Виж пълното описание

виж видео за този продукт
Сподели този продукт:
Количество
449,00 лв.

Наличност: В наличност

Добави в списък Baby Registry

описание:

За деца от 0 до 18 кг (възраст от 0 месеца до 4 години) Универсален продукт, осигуряващ безопасност от 0 до 4 години. От раждането до 13 кг се поставя в посока обратна на движението (с лице към седалката) и предлага максимален комфорт на бебето, благодарение на анатомичната възглавница. От 9 до 18 кг се поставя в посока на движението, което дава възможност на детето да разглежда околностите докато пътува.За деца от 0 до 18 кг (възраст от 0 месеца до 4 години) Универсален продукт, осигуряващ безопасност от 0 до 4 години. От раждането до 13 кг се поставя в посока обратна на движението (с лице към седалката) и предлага максимален комфорт на бебето, благодарение на анатомичната възглавница. От 9 до 18 кг се поставя в посока на движението, което дава възможност на детето да разглежда околностите докато пътува.2. Наклонът на седалката се регулира на 5 позиции, така че детето да се отпусне напълно, по време на дълги пътувания и дори когато спи. 3. Обезопасителен колан, комплектован с подложки на рамената, който може да бъде преместен на седалката, благодарение на системата за закрепяне, за да позволи лесно позициониране на детето. 4. Облегалката за глава и анатомичната възглавница са изработени от Fresco Jersey- мека и дишаща материя. Столчето се фиксира в автомобила по 2 начина: - от 0 до 13 кг. се поставя в посока обратна на движението.- от 9 до 18 кг. се поставя в посока на движението. Размери и тегло височина - 61.5 cм. дължина - 58 cм. ширина - 45 cм. тегло - 10 кг.

Напишете ревю

Как оценявате продукта?

най-разглеждани

най-висок рейтинг