Одеало David Fussenegger Panda 100х150, Цветя, оранжево с червено

Код на продукта: DAVF 0029

David Fussenegger е известна австрийска фирма, специализирала се в прозводството на одеяла още от 1832 година. През годините успява да се наложи като един от най-добрите производители в бранша.

Детското одеяло Panda на David Fussenegger е отличен пример за високо качество, перфектен дизайн и достъпна цена. Одеялото е направено от изцяло органични и противоалергенни материали, което го прави подходящо за използване както при по-големи деца,така и при новородени. Благодарение на бамбуковите влакна в състава одеялото Panda може да се използва целогодишно: при студено време задържа топлината,а при топло време държи хладно.

Одеялото е подходящо освен за бебешкото креватче, така и за разходки с количката навън, и за изписване.

• 60% памук
• 40% бамбукова вискоза Виж пълното описание

Сподели този продукт:
Количество
75,00 лв.

Наличност: В наличност

Добави в списък Baby Registry

описание:

David Fussenegger е известна австрийска фирма, специализирала се в прозводството на одеяла още от 1832 година. През годините успява да се наложи като един от най-добрите производители в бранша. Детското одеяло Panda на David Fussenegger е отличен пример за високо качество, перфектен дизайн и достъпна цена. Одеялото е направено от изцяло органични и противоалергенни материали, което го прави подходящо за използване както при по-големи деца,така и при новородени. Благодарение на бамбуковите влакна в състава одеялото Panda може да се използва целогодишно: при студено време задържа топлината,а при топло време държи хладно. Одеялото е подходящо освен за бебешкото креватче, така и за разходки с количката навън, и за изписване. • 60% памук • 40% бамбукова вискоза

Напишете ревю

Как оценявате продукта?

най-разглеждани

най-висок рейтинг