Мултифункционална еко кутия MultiBox Green Lullaby

Код на продукта: GREL005

"Multi Box" е 3-в-1 комбинация от кутия за съхранение, детско столче за сядане и учебно средство. Комплектът от три броя кутии "Multi-Box" е изцяло направен от подсилен вълнообразен картон. Въпреки, че е създаден за деца, като детски стол за сядане може да носи тежест до 50 кг.
"Multi box" можете да използвате и за да учите детето си за формите, числата или буквите. "Multi box" е изцяло рециклируем, направен е предимно от рециклирани материали и и има уникално нетоксично „зелено” защитно противопожарно покритие на водна основа.

Тегло: 5 кг (за трите куба общо)
Размери в сглобен вид: 27 х 27 х 27 см (за всеки от трите куба)
Размери на опаковката: 81 х 60 х 8,7 см
Виж пълното описание

Сподели този продукт:
Количество
118,00 лв.

Наличност: В наличност

Добави в списък Baby Registry

описание:

"Multi Box" е 3-в-1 комбинация от кутия за съхранение, детско столче за сядане и учебно средство. Комплектът от три броя кутии "Multi-Box" е изцяло направен от подсилен вълнообразен картон. Въпреки, че е създаден за деца, като детски стол за сядане може да носи тежест до 50 кг. "Multi box" можете да използвате и за да учите детето си за формите, числата или буквите. "Multi box" е изцяло рециклируем, направен е предимно от рециклирани материали и и има уникално нетоксично „зелено” защитно противопожарно покритие на водна основа. Тегло: 5 кг (за трите куба общо) Размери в сглобен вид: 27 х 27 х 27 см (за всеки от трите куба) Размери на опаковката: 81 х 60 х 8,7 см Продуктите на Green Lullaby Екологични Материалът, който се използва за направата на картонените мебели и играчки на Green Lullaby е подсилен вълнообразен картон - без метални или пластични добавки, които биха могли да повлияят на способността за рециклиране. Устойчиви на натоварване Картонените мебели и играчки на Green Lullaby могат да понесат значителни натоварвания, без да загубят здравината си, благодарение на специалното нетоксично био-разградимо лепило, свързващо слоевете вълнообразен картон. Устойчиви на вода Те могат да устояват на влага или излагане във влажна среда, както и при случайно напръскване или разливане на вода върху тях, без да загубят здравината си.

Напишете ревю

Как оценявате продукта?

най-разглеждани

най-висок рейтинг