LORELLI ЛЕГЛО MATRIX 60/120 БУК

Код на продукта: LOR 031

Детско дървено легло Matrix е с модерен дизайн и се предлага в свежи, модерни цветове. То е снабдено с люлеещ се механизъм и асансьорна решетка, която улеснява използването на леглото, когато детенцето е по-малко. Подматрачната рамка може да бъде монтирана на 3 различни нива, според възрастта на детето.

Характеристики:
- Леглото е изработено от ПДЧ материал, а боите използвани за декорирането на плоскостите и леглото са напълно безвредни и са съобразени с изискванията при производство на дървени мебели;
- Асансьорна решетка с 2 нива и автоматично фиксиране в горно положение;
- 3 нива на подматрачната рамка;
- 2 големи чекмеджета, които ще поберат всички бебешки аксесоари;
- Люлеещ се механизъм с възможност за стабилно застопоряване;
- Леглото е подходящо за матрак: 60 х 120 см (в комплекта на леглото НЕ е включен матрак);

Тегло 58 кг. Виж пълното описание

Сподели този продукт:
Количество
236,60 лв.

Наличност: В наличност

Добави в списък Baby Registry

описание:

Детско дървено легло Matrix е с модерен дизайн и се предлага в свежи, модерни цветове. То е снабдено с люлеещ се механизъм и асансьорна решетка, която улеснява използването на леглото, когато детенцето е по-малко. Подматрачната рамка може да бъде монтирана на 3 различни нива, според възрастта на детето. Характеристики: - Леглото е изработено от ПДЧ материал, а боите използвани за декорирането на плоскостите и леглото са напълно безвредни и са съобразени с изискванията при производство на дървени мебели; - Асансьорна решетка с 2 нива и автоматично фиксиране в горно положение; - 3 нива на подматрачната рамка; - 2 големи чекмеджета, които ще поберат всички бебешки аксесоари; - Люлеещ се механизъм с възможност за стабилно застопоряване; - Леглото е подходящо за матрак: 60 х 120 см (в комплекта на леглото НЕ е включен матрак); Тегло 58 кг.

Напишете ревю

Как оценявате продукта?

най-разглеждани

най-висок рейтинг