DAVID FUSSENEGGER Килимче за игра Play Mat 100X100 - Синьо райе

Код на продукта: DAVF 0002

David Fussenegger е известна австрийска фирма, специализирала се в производството на одеяла още от 1832 година. През годините успява да се наложи като един от най-добрите производители в бранша.
Многоцветното и практично килимче за игра e изключително меко и притно на допир. Идеално е за използване по време на игра с различни играчки и активни гимнастики, докато бебето се учи да пълзи или като един прекрасен завършек на детската стая. С размерите си 100 на 100 сантиметра, килимчето е подходящо за всяка стая.

Състав: 95% памук и 5% вискоза. Виж пълното описание

Сподели този продукт:
Количество
79,00 лв.

Наличност: Изчерпана наличност

Добави в списък Baby Registry

описание:

David Fussenegger е известна австрийска фирма, специализирала се в производството на одеяла още от 1832 година. През годините успява да се наложи като един от най-добрите производители в бранша. Многоцветното и практично килимче за игра e изключително меко и притно на допир. Идеално е за използване по време на игра с различни играчки и активни гимнастики, докато бебето се учи да пълзи или като един прекрасен завършек на детската стая. С размерите си 100 на 100 сантиметра, килимчето е подходящо за всяка стая. Състав: 95% памук и 5% вискоза.

Напишете ревю

Как оценявате продукта?

най-разглеждани

най-висок рейтинг