BabyMix Дино масичка за игри и забавление

Код на продукта: BM1013

BabyMix Дино масичка за игри и забавление ще въведе детето в магическа вселена от звуци и забавни песни.
Играчката спомага за активирането и развитието на творческото мислене на детето и предлага обучение чрез забавление, което е най-ефективният метод на обучение днес.
На масичката има малко пиано, динозавър с ярки цветове, три въртящи се колела, и две играчки с променящи се картинки. Виж пълното описание

Сподели този продукт:
Количество
39,99 лв.

Наличност: В наличност

Добави в списък Baby Registry

описание:

BabyMix Дино масичка за игри и забавление ще въведе детето в магическа вселена от звуци и забавни песни. Играчката спомага за активирането и развитието на творческото мислене на детето и предлага обучение чрез забавление, което е най-ефективният метод на обучение днес. На масичката има малко пиано, динозавър с ярки цветове, три въртящи се колела, и две играчки с променящи се картинки. Атрактивните светлини , които се активират при натискане на клавишите, ще предизвикат любопитството на децата. Масичката има свалящи се крака , така че може да се използва и като платформа на пода, или да се закачи на леглото на детето. Размери: 15смх28смх25 см. Възраст : 18 месеца + Работи с 3 бр. батерии АА, които са включени в комплекта.

Напишете ревю

Как оценявате продукта?

най-разглеждани

най-висок рейтинг