1416 Nuvita Flavorillo Combo мрежа за плодове и чесалка 2в1 розова

Код на продукта: N14162

Nuvita Flavorillo Combo 2 в 1 е мрежа за плодове за захранване на бебeто с плодове и зеленчуци, която лесно се превръща в гризалка, когато е необходимо.

Nuvita Flavorillo Combo е незаменим аксесоар, който помага за лесно и естествено отбиване на бебето, докато то се адаптира към новите вкусове и консистенцията на твърдите храни. Flavorillo предотвратява риска от поглъщане или задавяне с големи парченца храна. Може да се използва с всички храни: плодове, зеленчуци, месо, риба, хляб и бисквити. Виж пълното описание

Сподели този продукт:
Количество
14,99 лв.

Наличност: В наличност

Добави в списък Baby Registry

описание:

Nuvita Flavorillo Combo 2 в 1 е мрежа за плодове за захранване на бебeто с плодове и зеленчуци, която лесно се превръща в гризалка, когато е необходимо. Nuvita Flavorillo Combo е незаменим аксесоар, който помага за лесно и естествено отбиване на бебето, докато то се адаптира към новите вкусове и консистенцията на твърдите храни. Flavorillo предотвратява риска от поглъщане или задавяне с големи парченца храна. Може да се използва с всички храни: плодове, зеленчуци, месо, риба, хляб и бисквити. Просто нарежете храната на малки парченца и ги поставете в мрежата. През периода на растеж на млечните зъби поставянето на малко лед или парченца замразени плодове може да облекчи възпалените венци. Мрежата е изработена от висококачествен материал, не съдържа фталати или БПА. Капачката запазва хигиената на храната, когато сте на път. Гризалката е подходяща за облекчаване на дискомфорта от раздразнени венци по време на растежа на млечните зъби.

Напишете ревю

Как оценявате продукта?

най-разглеждани

най-висок рейтинг